Farkasdomb tájház

Üdvözöljük a vidék és a jókedv világában!

Ismerkedjen meg szálláshelyeinkkel és szolgáltatásainkkal. Ha szereti a falusi turizmus nyújtotta aktív pihenést nálunk jó helyen jár. 

Amennyiben honlapunk elnyerte bizalmát és szálláshelyet szeretne foglalni nálunk kérjük használja az ajánlatkérés gombot!

Szálláshely

Falusi szálláshely

A Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ három különböző szálláshellyel várja vendégeit.

A Tájház:
A tisztaszobában megtalálható nagyanyáink dunyhája parasztágyban megvetve, a búbos kemence mellett. A konyhában a csikótűzhely, a sparhelt, valamint a stelázsi is megtekinthető.

A Tájház igény szerint szálláshelyént is üzemel, a Tájházban két darab két ágyas szoba található, melyekhez egy közös zuhanyzó tartozik, ami akadálymentesített, első sorban családoknak, kis baráti társaságoknak ajánljuk.

A Vendégház:
A Vendégház hat pótágyazható kétszemélyes, fürdőszobás szobával rendelkezik, közös étkező és főzőtér áll vendégeink rendelkezésére. A szálláshely úgy lett kialakítva, hogy az apartman szobák külön-külön is foglalhatók. Turisztikai Központunkban található egy közös konyha (megtalálható benne a hátsókéményes búbos kemence és a csikótűzhely), ebédlővel (mely 60 fő befogadására is alkalmas), külső sütögető tér, melyben megtalálható a elsőkéményes búbos kemence füstölővel és takaréktúzhellyel, grillező, bográcsozó hely, valamint egy vízimalom kerék által hajtott báránysütő igény szerint használhatók a szálláshely vendégeinek.

A Családi Vendégház:
A családi Vendégházban öt szoba két furdőszoba, konyha található. Tíz fő elszállásolására alkalmas. Az udvarban bográcsolási és grillezési lehetőség áll a vendégeink rendelkezésére.


 Rendezvényhelyszín

rendezvényhelyszín60 fős nagytermünk és több száz fős sátraink tökéletes helyszínt biztosítanak születésnapok, névnapok, osztálytalálkozók, névadók, esküvők, legény- és leánybúcsúk, csapatépítő tréningek számára.

A rendezvényeinkre igény szerint hagyományos tájjellegű ételeket készítünk, bográcsban, kemencében faszenes grillsütőnkben, ahol a nyársra felhúzott húsok tökéletes átsülését egy vízimalommal forgatott nyár biztosítja.

Nézze meg képgalériánkban rendezvényterünket!


 

 

 

 

 

Falusi esküvő

Falusi esküvőRendezze meg esküvőjét Tájházunkban, igazi falusi környezetben!

Mindent egy helyen elintézünk Önnek: vőfély, cermóniamester, zenekar, díszlet, meghívók, ültetőkártyák, fotós, videós, virágkötő, sminkes, fodrász,  szállás.

Nézze meg képgalériánkban a falusi esküvőinkről készült képgalériát! 

 

 

 

 

 

 

 

Falusi disznótor

100% Vidék, 100% Jókedv, 100% valódi élmény

Falusi disznótor100% Vidék, 100% jókedv, 100% Vidéki élmény

Szeretne részese lenni egy hagyományos disznótornak igazi falusi környezetben? Jöjjön el hozzánk! Minden eszközt, alapanyagot, és a jó hangulatot mi biztosítjuk. Kiváló csapatépítő program!

A Falisi disznótor programunkról részletes leírást az alábbi linken talál:

Falusi disznótor a farkasdomb tájházban

 

Nézze meg képgalériánkban a falusi disznótorról készült képgalériát!

 

 

 

 

 

 

 

Hordószauna

HordószaunaÖn is megérdemli!

A szaunázás élménye mindenki számára szükséges és megérdemelt kikapcsolódási forma, mely által megszabadulhatunk a hétköznapok során felgyülemlett, elfojtott stressztől. Akár egyedül, akár családtagjaink, vagy barátaink társaságában élveznénk a nyugtató perceket, a szaunázás garantáltan fizikális és mentális feltöltődést kínál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sóbarlang

A sós levegő gyógyító erejét már az ókorban is ismerték. Előnye, hogy a várandósság időszakában és kisgyermekkortól is alkalmazható légúti fertőzések, asztma, allergia és bőrproblémák kezelésére, de jótékony hatása a stresszoldás terén is érvényesül.

A sóbarlangok pozitív tulajdonságait, alkalmazásának előnyeit számos kutatás igazolta különösen krónikus hörghurut esetén és más légúti betegségektől szenvedők körében. A sós levegő belégzés útján gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő.

Dézsafürdő

DézsafürdőPihenjen, relaxáljon dézsafürdőnkben.

Érdekes, hogy miként térnek vissza a régmúlt közkedvelt alkalmatosságai a modern kor vívmányai közé. Míg egykor megszokott látvány volt az udvaron ékeskedő dézsafürdő, addig ez napjainkra egyesek számára furcsa látvánnyá avanzsált. Ám pár éve újra hódító útra indult ez a praktikus szerkezet, és egészen az emberek szívébe lopta magát.

A dézsafürdőzés nem csak kellemes relaxációs kikapcsolódás, de jó társasági program is egyben, nem csak családoknak, baráti társaságoknak is épp úgy ajánljuk, mint céges csapatépítő rendezvények kezdő (hajnali) vagy záró (esti) programjaként.

 

 

 


Lovaskocsikázás

LovaskocsikázásIsmerje meg Tájházunk környékét lovaskocsival! Képzett hajtóink segítségével barátaival vagy családjával együtt járhatja be falunkat, és a Tisza árterének csodálatos tájait.


 

 

 

 

 

Hajókázás, vízi túrák

Csónaktúra a TiszánMotorcsónakos hajótúráinkon barátaival együtt fedezheti fel a Tisza csodálatos élővilágát. Útvonalunk varázslatos vízi környezetben, érintetlen tájakon keresztül vezet.

Életre szóló élmény!


 

 

 

Kajakozás

Tiszai KajakozásSportolás és kellemes kikapcsolódás egyben! Fedezze fel a Tisza varázslatos élővilágát szórakoztató kajak túráinkon. garantált élmény minden korosztály számára!


 

 

 

 

 

Horgászat

Tiszai horgászatKapcsolódjon ki egy kiadós horgászással! Tájházunk közelében számtalan stég és folyóparti horgászhely várja a horgászni vágyó vendégeinket. A nagy kapás csak Önre vár!


 

 

 

 

 

Vadles

vadlesIsmerje meg a Tisza vadállományát közelebbről! Tájházunk közelében lévő vadetetőnél Ön is megfigyelheti a közeli vaddisznókat és őzikéket.


 

 

 

 

 

Quad túrák

Vegyen részt családjával és barátaival egy felejthetetlen quad túrán! Igazi expedíción élvezheti a vadregényes tiszai tájat. Különleges élmény és egy kis adrenalin szinte minden korosztálynak.

Jelenleg ez a szolgáltatás nem elérhető.


Gyalogtúra

GyalogtúraFedezze fel a Tisza környékének csodálatos élővilágát egy kellemes sétával. Érintetlen tájakon keresztül, vadregényes útvonalakon járhatja be hazánk egyik legszebb természetvédelmi területét.


 

 

 

Kerékpártúra

BiciklitúraFedezze fel a Tisza árterületének csodálatos élővilágát bérelhető kerékpárjainkkal! Érintetlen tájakon keresztül, vadregényes útvonalakon járhatja be hazánk egyik legszebb természetvédelmi területét.


 

 

 

 

Bérvadászat

BérvadászatSzívesen megnézne egy vadászatot élőben? Vadászmesterünk kíséretében Ön is átélheti a vadászat izgalmait élőben! Kaland és kikapcsolódás a Tisza árterének vadregényes tájain.


 

Állatsimogatás

állatsimogatásIsmerje meg közelebbről a vidéki háziállatokat! Állatsimogatónkban testközelből nézheti meg kis háziállatainkat (kecske, birka, kutya, tyúk, stb.) és ha szeretné, akkor akár kézbe is veheti őket


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vadetetés

vadetetésIdény jelleggel vendégeinknek lehetőséget biztosítunk, hogy saját kezűleg etessenek meg különféle vadon élő állatkákat (pl.: őzikét).


 

Farkasdomb

Valódi élmény

100% Vidék, 100% Jókedv

Szálláshely jellemzők

Kutyabarát szálláshely 

Akadálymentesített szálláshely

Ingyenes parkolási lehetőség

Ingyenes Wifi

Külső, különleges hordó szauna

Sóbarlang - szállóvendégeinknek

Masszázs, csontkovács, akupunktúra szolgáltatás  - előre igényelhető a szállás megrendelésekor

Állandó rendezvényeink

Farkasdombi Hagyományőrző Nap -     2019 Június 8

Kézműves kirakodóvásárral egybekötve

Adventi gyertyagyújtás a Farkadombon - 2019 December 1

 

Farkasdombról

Tisztelt Látogató!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy hogyan veheti igénybe a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ szolgáltatásait.

Első sorban arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ rendezvénytér és szálláshely. Étkezést kizárólag csak csoportos rendezvények esetén tudunk biztosítani, előre egyeztetett módon és feltételekkel.

Amennyiben Ön a szálláshelyen étkezni szeretne, azt önellátó módon tudja megoldani. Az étkezéshez szállóvendégeinknek étkészletet és evőeszközöket biztosítunk, illetve lehetőségük van a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ konyháját, bizonyos feltételek mellett kemencéit, sütőit használni, illetve a kijelölt vagy kialakított helyeken szabadon bográcsozhatnak, grillezhetnek. Tűzifát térítés ellenében bitosítunk.

Kemencéink

kls_kemence_htulrl.jpg

Kiemelt partnereink

Itt szeretnénk megköszönni minden partnerünknek, hogy rendszeres jelenlétével segíti a munkánkat.

Ha módjában áll, kérjük támogassa az Ön cége is a Farkasdombi Hagyományőrző Egyesület működését.


 Aranykorona Vadásztársaság

Fülöp Trans Kft.

Borbély Security

Drysystem SRO

Kall ingrediens

BSC1924

PRS webhosting tárhelyszolgáltatás

Volvo Fun Club Hungary 

Térkép és útvonaltervezés