Farkasdomb tájház

Üdvözöljük a vidék és a jókedv világában!

Ismerkedjen meg szálláshelyeinkkel és szolgáltatásainkkal. Ha szereti a falusi turizmus nyújtotta aktív pihenést nálunk jó helyen jár. 

Amennyiben honlapunk elnyerte bizalmát és szálláshelyet szeretne foglalni nálunk kérjük használja az ajánlatkérés gombot!

Egy ember életének egyik legfontosabb napja az esküvő. Ha ezt a napot csodás autentikus környezetben szeretné a családtagjaival és barátaival megünnepelni, akkor szívesen ajánljuk a Farkasdomb Tájházat. 

Rendezze meg esküvőjét Tájházunkban, igazi falusi környezetben! Mindent elintézünk Önnek, hogy örökre emlékezetes legyen esküvője.

Falusi esküvő helyszínBár a tradicionális magyar lakodalmi szokások eltűnőben vannak, szerte az országban akadnak még falvak, ahol sikerült megőrizni ezek számtalan elemét.

Mi a Farkasdombon arra törekszünk, hogy az ifjú pároknak örök élmény legyen az esküvő. és nem csak azért, mert mindent elintézünk Ön helyett, így nem kell foglalkoznia a díszlet, meghívók, ültetőkártyák megtervezésével, a fotós, a videós szerződtetésével, a virágkötő, a sminkes, a fodrász, a zenekar megrendelésével, a szállás biztosításával, és a fantasztikus ételek elkészítésével.

Ha nem cifra éttermi fogásokról, falatkákról álmodozik a lakodalmán, hanem szép autentikusan emberes étkekről és egy valódi vidéki esküvőről, akkor nagyon jó helyen jár. Mi meg tudjuk mutatni, milyen egy autentikus falusi, vidéki esküvő, lakodalom úgy, és mégis élvezni fogj, mert mindent biztosítunk, ami egy esküvőhöz kell.

A Tájházunk tökéletes díszlet az esküvői fotózáshoz és egyben a nászéjszaka eltöltéséhez. Chefeink már többször bizonyították, hogy igazi ízőrzők, így csodálatos étkeket fogunk felszolgálni.  

Kérjük nézze meg az eddigi esküvőinkről készült képgalériát

Amennyiben a farkasdomb tájházban szeretné megrendezni esküvőjét, lakodalmát, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi űrlapon

  

Tisztelt Látogató!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Farkasdomb

Valódi élmény

100% Vidék, 100% Jókedv

Szálláshely jellemzők

Kutyabarát szálláshely 

Akadálymentesített szálláshely

Ingyenes parkolási lehetőség

Ingyenes Wifi

Külső, különleges hordó szauna

Sóbarlang - szállóvendégeinknek

Masszázs, csontkovács, akupunktúra szolgáltatás  - előre igényelhető a szállás megrendelésekor

Állandó rendezvényeink

Farkasdombi Hagyományőrző Nap -     2019 Június 8

Kézműves kirakodóvásárral egybekötve

Adventi gyertyagyújtás a Farkadombon - 2019 December 1

 

Farkasdombról

Tisztelt Látogató!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy hogyan veheti igénybe a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ szolgáltatásait.

Első sorban arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ rendezvénytér és szálláshely. Étkezést kizárólag csak csoportos rendezvények esetén tudunk biztosítani, előre egyeztetett módon és feltételekkel.

Amennyiben Ön a szálláshelyen étkezni szeretne, azt önellátó módon tudja megoldani. Az étkezéshez szállóvendégeinknek étkészletet és evőeszközöket biztosítunk, illetve lehetőségük van a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ konyháját, bizonyos feltételek mellett kemencéit, sütőit használni, illetve a kijelölt vagy kialakított helyeken szabadon bográcsozhatnak, grillezhetnek. Tűzifát térítés ellenében bitosítunk.

Kemencéink

5.jpg

Térkép és útvonaltervezés