Farkasdomb tájház

Üdvözöljük a vidék és a jókedv világában!

Ismerkedjen meg szálláshelyeinkkel és szolgáltatásainkkal. Ha szereti a falusi turizmus nyújtotta aktív pihenést nálunk jó helyen jár. 

Amennyiben honlapunk elnyerte bizalmát és szálláshelyet szeretne foglalni nálunk kérjük használja az ajánlatkérés gombot!

Inspirálni szeretnénk egy tökéletes csapatépítés megszervezésében, mert csapat nélkül nem megy.

csapatépítés

Ha egy kollektíva nem törődik azzal, hogy fejlődjön, akkor hamarosan hanyatlásnak indul a teljesítmény és csökken az egymás iránti bizalom. Ahhoz, hogy ez ne következzen be, csapatépítő tréning, csapatépítő rendezvény, vagy céges élményprogram szükséges. A csapaton belüli bizalmi szintet egy csapatépítő élményprogram, a csapat teljesítményét pedig a csapatépítő tréning emeli.

A Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ kiváló helyszín a csapatépítő tréningek, céges rendezvények lebonyolítására.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ elsősorban rendezvényhelyszín, amennyiben csapatépítő tréninget, szeretne nálunk rendezni, melyre ajánljuk például a falusi disznótor programunkat, minden esetben vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot annak érdekében, hogy az Ön igényeinek megfelelő csapatépítő trénert és csapatépítő programot szervezzünk az Ön cégének.

Tudta?

Egy munkahely, vagy egy munkahelyen belül egy osztály, vagy műhely akkor a leghatékonyabb, ha az ott dolgozók képesek csapatban gondolkodni, munkájukat úgy szervezik, hogy minden esetben a közösség érdekeit tartják szem előtt. Ha az ön cégében is csapatjátékosok dolgoznak, cége nagyobb eredményeket érhet el minden területen.

A csapatépítés lehet akár egy kihelyezett egy vagy két napos munkamegbeszélés is, ami nem a megszokott környezetben történik, nem a napi megszokott rutinnal.
A Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ ebben tud segíteni első sorban, hiszen termeink és szolgáltatásaink egyaránt segítik a kikapcsolódást és a hatékony kapcsolatépítést is.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot

Farkasdomb

Valódi élmény

100% Vidék, 100% Jókedv

Szálláshely jellemzők

Kutyabarát szálláshely 

Akadálymentesített szálláshely

Ingyenes parkolási lehetőség

Ingyenes Wifi

Külső, különleges hordó szauna

Sóbarlang - szállóvendégeinknek

Masszázs, csontkovács, akupunktúra szolgáltatás  - előre igényelhető a szállás megrendelésekor

Állandó rendezvényeink

Farkasdombi Hagyományőrző Nap -     2019 Június 8

Kézműves kirakodóvásárral egybekötve

Adventi gyertyagyújtás a Farkadombon - 2019 December 1

 

Farkasdombról

Tisztelt Látogató!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy hogyan veheti igénybe a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ szolgáltatásait.

Első sorban arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ rendezvénytér és szálláshely. Étkezést kizárólag csak csoportos rendezvények esetén tudunk biztosítani, előre egyeztetett módon és feltételekkel.

Amennyiben Ön a szálláshelyen étkezni szeretne, azt önellátó módon tudja megoldani. Az étkezéshez szállóvendégeinknek étkészletet és evőeszközöket biztosítunk, illetve lehetőségük van a Farkasdomb Tájház és Turisztikai Központ konyháját, bizonyos feltételek mellett kemencéit, sütőit használni, illetve a kijelölt vagy kialakított helyeken szabadon bográcsozhatnak, grillezhetnek. Tűzifát térítés ellenében bitosítunk.

Kemencéink

6.jpg

Térkép és útvonaltervezés